UTIL:

Contact

S.C. ArhiProPub S.R.L. 
 
Tel. 0763.67.55.28
Tel. 0784.880.338
 
office@arhipropub.ro
 

Testimoniale

Parerea clientilor nostri despre calitatea serviciilor oferite de firma noastra este foarte importanta. De aceea va prezentam in continuare cateva testimoniale trimise de persoanele cu care am colaborat.
 
Adrian Velciu – “Proiect de Casa Parter
 
"Va marturisesc ca ma consider norocos avand in vedere ca v-am contactat pe internet fara sa va recomande nimeni si colaborarea a fost EXCELENTA . Nu ma asteptam "sa va deranjati" sa vedeti terenul pe care urma sa construiesc inainte de orice discutie despre proiect fara sa ma conditionati in vreun fel ! Va multumesc pentru ca m-ati ascultat si ati conceput un proiect ASA CUM DOREAM EU ! Costurile proiectului au fost minime si a fost livrat la termenele convenite . Cu ajutorul Dvs am construit o casa cu costuri minime . Va multumesc pentru colaborarea fara repros !"
 
 
"Alegerea firmei ArhiProPub a fost una inspirata pentru realizarea proiectului meu [extindere, consolidare, etajare si recompartimentare casa existenta]. Avand in vedere ca vorbim despre un proiect personalizat pretul a fost mai mult decat multumitor raportat la restul pietei, tineretea echipei de la ArhiProPub a fost motivul decisiv pentru alegerea lor ca firma de proiectare si se pare ca nu m-am inselat , rezultatul fiind unul peste asteptari.
Va multumesc pentru serviciile oferite si va doresc mult succes in continuare."
 
 Horatiu Groza – “Proiect de Casa cu Etaj, Anexa si Imprejmuire, Adunatii Copaceni, Giurgiu”
 
"Colaborare foarte buna cu firma Arhipropub. Comunicarea perfecta in ce priveste realizarea proiectului, pret civilizat si termen de predare scurt. Totul a functionat ireprosabil, comunicarea cu firma de proiectare functionand in continuare fara cusur."
 
Vasile Ilie - “Modificari Interioare in Apartament si Inchidere Logie cu Tamplarie din PVC sau Aluminiu si Geam Termopan, Bucuresti
 
“Va multumesc pentru serviciile oferite de firma dumneavoastra pentru realizarea proiectului de modificare interioara a apartamentului meu. Comunicarea cu domnul arhitect si cu domnul inginer a fost fara repros iar raportul calitate-pret al serviciilor oferite a fost imbatabil. Va multumesc si va doresc succes in continuare.”