UTIL:

Contact

S.C. ArhiProPub S.R.L. 
 
Tel. 0763.67.55.28
Tel. 0784.880.338
 
office@arhipropub.ro
 
Cine suntem? 

Birou de Proiectare

 
SC ArhiProPub SRL isi desfasoara activitatea in domeniul proiectarii in constructii, oferind servicii de arhitectura, inginerie si consultanta tehnica legate de acestea. Societatea se ocupa si de consultanta in domeniul executiei constructiilor, prin asigurarea dirigentiei de santier si a urmaririi lucrarilor de executi.
 
Ce facem?

Proiecte de Case, Proiecte de Rezistenta, Diriginte de Santier

Elaboram proiecte pentru constructii civile (locuinte unifamiliale, locuinte tip duplex, sedii pentru institutii publice, institutii de cult), constructii industriale (hale) si agricole (silozuri).
Realizam expertize tehnice, studii de teren (geotehnic si topografic), consultanta, asistenta tehnica si dirigentie de santier conform legislatiei in vigoare.
 
Misiunea noastra?
 
Dorim ca fiecare proiect care are semnatura noastra sa aibe un concept unic, durabil si sustenabil. Implicam clientul in procesul de proiectare, comunicarea beneficiar-proiectant fiind foarte importanta in aceasta etapa a unei constructii, iar noi ii ofertim cele mai optime solutii. 
 
Pentru cine lucram?
 
SC ArhiProPub SRL se adreseaza:
- persoanelor fizice care sunt in cautare de: proiecte de case, proiecte de ansambluri de locuinte, expertize tehnice, obtinerea autorizatiei de construire, urmarirea lucrarilor de executie pe santier prin consultanta sau prin dirigentie de santier.
- persoanelor juridice care doresc servicii de proiectare in domeniul; Societatea noastra este deschisa unor colaborari cu diverse societati care activeaza in acelasi domeniu, pentru realizarea unor parti din proiectele aceastora, de exemplu intocmirea proiectului de structura de rezistenta. 
 
O parte din colectivul nostru
 
dr. ing. Mircea Vaduva
tel. 0763.67.55.28
 

Absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, in anul 2009.

Studii de doctorat finalizate prin sustinerea publica a tezei de doctorat intitulata „Utilizarea barelor disipative cu flambaj împiedicat  la construcții noi și existente amplasate în zone seismice ”, sub indrumarea domnului prof.univ.dr.ing. Dan-Ilie CREȚU, in anul 2013.

Studii in domeniul Manager de Proiect, certificat CNFPA, in anul 2012.

Autorizat ca Diriginte de Santier, incepand cu anul 2014, pentru subdomeniul 2.2 - Constructii civile, industriale si agricole - categoria de importanta C.

Asistent la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, departamentul de Rezistena Materialelor, incepand cu anul 2014.

 
tel. 0784.880.338
Descriere