UTIL:

Contact

S.C. ArhiProPub S.R.L. 
 
Tel. 0763.67.55.28
Tel. 0784.880.338
 
office@arhipropub.ro
 

Arhitectura

12 Birouri "de vis"
Unele birouri pot fi sufocante si plictisitoare, dar nu si cele pe care le prezentam in continuare. Mai jos gasiti imagini cu cele mai tari si mai bine concepute spatii de birouri din lume.
Unele spatii pot mentine angajatii fericiti si ii inspira pentru a fi mai energici si creativi. Pentru companii precum Google, care au nevoie de angajati inteligenti si creativi, astfel de birouri ofera un avantaj competitiv atunci cand se incearca atragerea angajatilor tineri si inteligenti.
Unele dintre aceste birouri sunt dotate cu echipament de sport care ajuta la reducerea stresului. Ideea de baza este ca nu trebuie sa stai in spatele unui birou toata ziua. Alte spatii sunt dotate cu saloane unde angajatii se pot relaxa si se pot simtii ca acasa.

In Bucuresti, jumatate din blocurile noi, pot fi daramate

In Bucuresti, jumatate din blocurile noi, pot fi daramate.

In atentia celor interesati sa cumpere un apartament intr-un bloc nou construit in Bucuresti: verificati legalitatea documentelor de constructie! Altfel riscati sa ramaneti fara locuinta, deoarece, la un moment dat, blocul poate fi demolat!

Recent s-a creat un precede: cazul “Dudesti 94”. Instanta a hotarat ca blocul cu 10 etaje ridicat langa proprietarii unei vile din Vitan, poate fi demolat deoarece a fost construit prea aproape de vila.


Cat Costa un Proiect de Casa

In momentul in care ne gandim sa ne facem o casa vrem ca aceasta sa fie casa visurilor noastre. Este locul unde ne vom petrece mare parte din timp, vrem sa ne satisfaca toate cerintele si sa fie “a noastra”. Acesta este startul proiectului nostru: visul. Acum, urmatorul pas este cum facem acest vis sa devina realitate.

In primul rand ne trebuie un proiect de casa. Acest lucru incepe odata cu prima discutie avuta cu un specialist: cu arhitectul...


Vrei sa stii cat costa un proiect de casa?

Vrei sa stii cat costa un proiect de casa? Aceasta este o intrebare absolut normala atunci cand te-ai hotarat sa iti cauti un proiect de casa sau de vila. Si la simpla intrebare “cat costa un proiect” o sa primesti foarte multe raspunsuri. O sa gasesti...


Cum vor arăta malurile Dambovitei
Arhitecţii vor să reconstituie două poduri celebre cândva în Bucureşti, în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, prin care zona centrală va fi complet reorganizată. Început în urmă cu trei ani, proiectul va fi pus în practică cel mai devreme la mijlocul lui 2014. Bucureştenii se vor putea plimba pe...

Extras de carte funciara
Cine este interesat de situatia juridica a unui imobil gaseste informatiile de care are nevoie in orice extras de carte funciara.
Acesta este eliberat de...

Autorizatie pentru inchiderea balconului

Cine doreste sa isi inchida balconul va observa ca, legal, rezolvarea nu este foarte simpla.
In primul rand o sa aveti nevoie de autorizatia de construire pentru inchiderea balconului, eliberata de primaria de care apartineti. Pentru aceasta...